12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO Bărbat din Lugoj, prins în timp ce dădea spargerea într-o farmacie din Craiova

VIDEO Bărbat din Lugoj, prins în timp ce dădea spargerea într-o farmacie din Craiova

-

Un bărbat din Lugoj a fost prins în timp ce încerca să fure dintr-o farmacie din Craiova, în plină noapte. Acesta a fost arestat preventiv.

„La data de 21 martie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, în noaptea de 20 spre 21 martie, în jurul orei 01.10, bărbatul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o societate comercială cu specific farmacie. În acel moment a fost declanșat sistemul de alarmă. La scurt timp, bărbatul a fost prins și condus la audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj”, au transmis polițiștii doljeni.

În cursul zilei de 22 martie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova. Acesta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Când trecem la ora de vară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS