13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Tineri reținuți după ce ar fi bătut un bărbat la un meci de fotbal

Gorj: Tineri reținuți după ce ar fi bătut un bărbat la un meci de fotbal

Trei tineri din comuna Mătăsari au ajuns marţi în arestul IPJ Gorj, după ce ar fi bătut un bărbat cu ocazia organizării unui meci de fotbal.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 49 de ani, din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că fiul său, a fost agresat de mai multe persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, privind organizarea unui meci de fotbal, un tânăr de 24 de ani, din Mătăsari, a fost lovit cu pumnii și picioarele de trei tineri de 18, 19 și 20 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. În continuarea urmăririi penale, faţă de cei trei tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei trei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Citeşte şi: Gorj: Impact între un tir și un autoturism la Vârț

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS