20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Impact între un tir și un autoturism la Vârț

Gorj: Impact între un tir și un autoturism la Vârț

Un accident rutier grav s-a produs miercuri dimineaţă în localitatea Vârț, de lângă Rovinari, județul Gorj.

Potrivit primelor informații oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, în accidentul rutier a fost implicat un tir și un autoturism. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat.

O persoană a rămas încarcerată. La fața locului intervin echipele operative pentru luarea de măsuri de acordare a primului ajutor.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 66 în dreptul localității Vârț (localitate componentă a orașului Rovinari), în care au fost implicate un tir și un autoturism.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului o persoană de sex masculin în varsta de 50 de ani care se afla în autoturism a rămas încarcerată.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a bărbatului care se afla în stare de conștiență, acordarea primului ajutor calificat la fața locului, iar ulterior acesta a fost transportat de către echipajul de ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citeşte şi: Doi morţi şi 26 de răniţi după o explozie la un restaurant din China

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS