22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Bărbat din Malovăţ, cercetat pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Mehedinţi: Bărbat din Malovăţ, cercetat pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au surprins în flagrant, miercuri, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Malovăț, având asupra sa o armă de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare valabilă.

Bărbatul a fost depistat în extravilanul localității Bârda după ce ar fi desfășurat activități de vânătoare, fără a fi autorizat în acest sens.

La vederea polițiștilor, bănuitul a fugit pe un teren viran. Oamenii lege au executat a două focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză s-a supus somației, fiind condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Joi, urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Citeşte şi: Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a murit după ce a fost lovit de două maşini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS