20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a jefuit o bijuterie din Timişoara a fost prins la Craiova

Bărbatul care a jefuit o bijuterie din Timişoara a fost prins la Craiova

Bărbatul care a jefuit marţi o bijuterie din Timişoara a fost prins joi. Acesta are 48 de ani şi a fost găsit în Craiova.

”La data de 22.02.2024, în jurul orei 12.00, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, în colaborare cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tălhărie calificată, ce a avut loc în data de 20.02.2024, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timişoara. Bărbatul va fi adus la audieri la sediul Poliţiei municipiului Timişoara”, a transmis joiIPJ Timiş.

Bărbatul a intrat în magazinul de bijuterii marţi, când înăuntru nu se aflau clienţi. A cerut să vadă două lanţuri din aur, pretinzând că doreşte să cumpere o bijuterie.

La un moment dat, le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul magazinului a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat spray paralizant în faţă, apoi a dispărut.

Proprietarul a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere.

De asemenea, pe pagina de Facebook a magazinului a fost publicată o fotografie a hoțului și a fost oferită o recompensă.

Citește și: Guvernul a deblocat peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS