13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bărbat căutat de poliţişti după ce şi-a bătut şi înjunghiat concubina

Vâlcea: Bărbat căutat de poliţişti după ce şi-a bătut şi înjunghiat concubina

O femeie a ajuns la spital joi după ce a fost bătută cu pumnii în cap şi înjunghiată în piciorul drept de concubinul ei. Cei doi sunt din judeţul Constanţa, dar incidentul a avut loc la Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a fugit și este căutat de polițiști.

Cea care a anunţat incidentul a fost chiar femeia în cauză, bărbatul făcându-se nevăzut imediat după comiterea agresiunii.

„La locul incidentului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un bărbat de 35 de ani, din judeţul Constanţa, şi concubina sa, o femeie de 30 de ani, tot din judeţul Constanţa, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului şi i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înţepător. Imediat după săvârşirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Vâlcea.

Poliţiştii fac cercetări pentru a da de urma bărbatului şi pentru a stabili circumstanţele şi cauzele care au determinat comiterea faptei.

Citeşte şi: Magazinul online Elefant.ro a intrat în insolvenţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS