15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinși băuți sau drogați la volan

Craioveni prinși băuți sau drogați la volan

Craioveni, prinși băuți sau drogați la volan. IPJ Dolj a anunțat că a depistat în trafic mai mulți șoferi din Craiova care erau în stare de ebrietate sau consumaseră droguri.

Ieri, 27 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Banul Stepan, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alt șofer prins băut la volan

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Jiului.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Șofer din Craiova, prins drogat la volan

În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carol I, din localitate.

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Și băut, și fără permis valabil

În dimineața zilei de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au depistat un bărbat, de 55 de ani, din comuna Întorsura, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 F, din localitate.

În urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut.De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permisul de conducere reținut.

CITEȘTE ȘI: Bucureștean prins cu peste 100 km/h pe străzile din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS