13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBucureștean prins cu peste 100 km/h pe străzile din Craiova

Bucureștean prins cu peste 100 km/h pe străzile din Craiova

Bucureștean prins cu peste 100 km/h pe străzile din Craiova. A rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile. Același lucru l-a pățit și un gorjean pe care polițiștii l-au surprins cu o viteză de111 km/h.

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost prezenți pe drumurile publice din județ pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu acesta ocazie au fost instituite filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive, se arată într-o comunicare a IPJ Dolj.

Bărbați prinși cu peste o sută la oră

Astfel, au fost legitimate și verificate peste 450 de persoane, fiind controlate și 375 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 57.000 de lei, fiind reținute 31 de permise de conducere și restrase 16 certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii au readus în atenția conducătorilor auto modificările legislative privind Legea Anastasia.

Înregistrați de aparatul radar cu viteze peste limita legal admisă

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul București, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din Craiova, cu viteza de 107 km/h.

Un bărbat de 48 de ani, din județul Gorj, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din Craiova, cu viteza de 111 km/h.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

CITEȘTE ȘI: Obiecte vechi din argint, găsite de trei tineri într-o pădure din Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS