13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Șofer prins drogat la volan

Olt: Șofer prins drogat la volan

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 64, în comuna Pleșoiu, au oprit joi noapte pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma testării cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanței interzise.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Șoferiță prinsa cu artificii în mașină

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt și ai Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Corabia au desfășurat vineri, în orașul Corabia din județul Olt, activități specifice pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Legii nr. 126/1995, republicată cu modificările și completările ulterioare, privind regimul materiilor explozive.

În cadrul activităților, în jurul ore 09.10, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Caracal, din orașul Corabia, o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta în autoturism mai multe articole pirotehnice, din categoria F2, fără documente legale.

Articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept.

Citește și: Tânăr arestat preventiv după ce a tras cu pușca spre casa fostei iubite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS