22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr arestat preventiv după ce a tras cu pușca spre casa fostei iubite

Tânăr arestat preventiv după ce a tras cu pușca spre casa fostei iubite

Un tânăr a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce a tras cu o pușcă de vânătoare spre casa fostei iubite, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 1.00, în oraşul maramureşean Borşa.

”Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că o persoană a executat mai multe focuri de armă înspre un imobil situat pe strada Cimbrului din oraş. În urma deplasării la faţa locului a echipei operative şi din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 27 de ani, din oraş, s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 19 ani şi ar fi executat un foc de armă spre zona dormitorului imobilului şi unul spre poarta de acces. După săvârşirea faptei, tânărul a părăsit locul producerii evenimentului”, transmite, vineri, Poliţia judeţeană Maramureş.

Acţiunea bărbatului a fost deliberată, casa spre care a tras cu arma letală fiind cea în care locuieşte fosta sa iubită. 

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu este deţinător legal de arme. Arma folosită, o puşcă de vânătoare, a fost găsită ascunsă în zona străzii Victor Babeş din oraş. În aceeaşi zonă au găsit şi trei cartuşe şi un tub de cartuş.

Tânărul a fost iniţial reţinut, fiind acuzat de tentativă de omor. Vineri, un complet de judecată de la Tribunalul Maramureş a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile în cazul bărbatului.

Citește și: Doi răniți într-un accident provocat de un șofer care mergea în zigzag

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS