7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru craioveni, prinși la volan sub influența drogurilor

Patru craioveni, prinși la volan sub influența drogurilor

Polițiștii doljeni au prins la volan, în ultimele 24 de ore, patru craioveni aflați sub influența substanțelor psihoactive.

Primul dintre ei a fost prins în noaptea de 30 noiembrie, la ora 00.55, de poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova. Este vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Craiova. Acesta conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu. Cel de-al doilea a fost prins la 16.15, de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, care conducea un autoturism pe strada Henry Ford. Un al treilea tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost depistat de către poliţişti ai Secției nr.5 Poliție Rurală Pieleşti la ora 18.18. Acesta conducea un autoturism pe DJ 641, în localitatea Mischii. Al patrulea conducător auto a fost depistat în noaptea de 1 decembrie, ora 01.40, de către poliţişti ai Secției 5 Poliție Craiova. El conducea un autoturism pe strada Amaradia.

Dosare penale pentru toți cei patru craioveni

„Cei patru au fost testați cu aparatul din dotare. Cu această ocazie au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal. Persoanele depistate au fost conduse la unități medicale. Acolo le-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În toate cele patru cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, au transmis polițiștii doljeni.

Citește și: Ce a însemnat România Mare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS