16.2 C
Craiova
marți, 27 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAparegio a început debranșarea datornicilor în Baia de Fier

Aparegio a început debranșarea datornicilor în Baia de Fier

Neachitarea facturilor la apă duce la debranșare în comuna gorjeană Baia de Fier. Este vorba despre utilizatorii serviciului de apă și canalizare, care au restanțe mai vechi de 45 zile. Acțiunea de sistare a furnizării apei a început cu strada Rozelor.

Echipele Aparegio Gorj vor continua activitățile de debranșare pe toată aria localității, până la recuperarea restanțelor.
„Facem un apel către clienții operatorului – persoane fizice și persoane juridice, să achite facturile la apă pentru a evita debransarea. Pentru a evita neplăcerile provocate de lipsa apei potabile și plata serviciilor de rebranșare la rețeaua de apă potabilă, facturile trebuie achitate la timp.

Operatorul Aparegio informează toți utilizatorii din localitatea Baia de Fier că sunt obligați să încheie contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare cu societatea.

Reamintim faptul că utilizarea fără contract a serviciului de alimentare cu apă și canalizare constituie contravenție, iar intervențiile neautorizate la rețelele de apă constituie infracțiune”, potrivit unui anunț al Aparegio Gorj.

Citește și: 41 de muncitori blocaţi într-un tunel prăbuşit, salvați după 17 zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS