10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCJ Dolj și ADRSV Oltenia au semnat contractul de modernizare a unui tronson din DJ 641

CJ Dolj și ADRSV Oltenia au semnat contractul de modernizare a unui tronson din DJ 641

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, Alexandru Stănescu, au semnat vineri documentele primului contract finanțat prin intermediul Programului Regional 2021–2027. Astfel, 63 de milioane de euro sunt alocate pentru modernizarea unui tronson de peste 44 de kilometri din Drumul Județean 641.

„Am semnat astăzi, la sediul ADR Sud-Vest Oltenia, contractul de aproape 63 de milioane de euro pentru modernizarea drumului județean DJ 641, tronsonul cuprins între limita județului Olt, intersecția cu DN 65 și intersecția cu DN 65C.
Este cea mai mare valoare a unui contract european, pentru un proiect de reabilitare a unui drum județean, implementat vreodată de Consiliul Județean Dolj.

Sunt mândru de echipa de specialiști a Consiliului Județean Dolj, care a reușit să depună prima cerere de finanțare pe acest nou exercițiu bugetar, Programul Regional Sud-Vest Oltenia, și acum am reușit sa fim și primii care semnăm.

Artera rutieră care intră în reabilitare are peste 44 kilometri lungime și traversează șase comune: Teslui, Drăgotești, Robănești, Pielești, Ghercești, Mischii, deservind o populație de aproximativ 15.000 de locuitori“, a transmis Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

Citește și: Academia Română, nemulțumită de modul în care a fost reabilitată Bojdeuca lui Ion Creangă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS