0.6 C
Craiova
marți, 5 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, stadiu de realizare de peste 80%

(VIDEO) Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, stadiu de realizare de peste 80%

Stadiul fizic al lucrărilor pe Tronsonul 3 al Drumului Expre Craiova-Piteşti, de la Slatina la Coloneşti, este de peste 80%, potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) a postat, vineri, pe Facebook o filmare integrală a Tronsonului 3 din DEx 12, Craiova-Pitești.

„Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză. Singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații. 

La acest moment, pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje.

Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor. Se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere. 

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei”, a transmis Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km. Deja se circulă pe două dintre tronsoane, între  Balş şi Slatina.

Citeşte şi: Accident cu două mașini de poliție și un autoturism la Iași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS