2.8 C
Craiova
sâmbătă, 9 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentO mașină s-a făcut scrum pe DN7, la Vâlcea

O mașină s-a făcut scrum pe DN7, la Vâlcea

O mașină a ars în totalitate, în trafic, în timp ce circula pe DN7, în localitatea vâlceană Milcoiu. Pompierii au intervenit să stingă incendiul, însă din autoturism au mai rămas doar caroseria și jantele.

„Pompierii vâlceni au intervenit, cu puțin timp în urmă, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detasamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea la un incendiu, izbucnit la un autoturism, pe raza localității Milcoiu, DN 7. La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Intervenția promptă și profesionistă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat într-un timp foarte scurt. Din fericire, nu au existat victime. A ars autoturismul în proporție de 100%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric, au transmis pompierii vâlceni.

În momentul în care a izbucnit incendiu, trei persoane se aflau în mașină. Acestea au reușit să iasă singure din mașină și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Familia Buzatu, demisia din funcțiile de demnitari, după ce președintele CJ Vaslui a fost reținut de DNA pentru mită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS