24.1 C
Craiova
luni, 25 septembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljDoi poliţişti, martori în dosarul scandalului din centrul Craiovei

Doi poliţişti, martori în dosarul scandalului din centrul Craiovei

Doi poliţişti din cadrul IPJ Dolj sunt martori în dosarul deschis în urma scandalului din Centrul Vechi al Craiovei. Informaţia a fost transmisă, în urmă cu scurt timp, chiar de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Şase persoane reţinute

„Referitor la scandalul produs în dimineața de 16 septembrie, într-un club din Craiova, au fost identificați opt bărbați implicați în conflict. Astfel, în seara de 18 septembrie, au fost emise şase ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestora. De asemenea, în acest moment, sunt audiați alți doi bărbați, urmând a fi propuse măsuri în consecință. În acest eveniment nu au fost implicați angajați ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi polițiști. Aceştia au fost audiați în calitate de martori. Ei au furnizat informații cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor“, a transmis IPJ Dolj.

Bărbaţii agresaţi, la spital

Vă reamintim că în dimineaţa zilei de 16 septembrie, un scandal violent a izbucnit în barul Buddha din Craiova. Doi bărbaţi, dintre care unul agent la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, au fost bătuţi crunt de un grup de tineri. Cearta ar fi pornit de la nişte dedicaţii pe care agentul de penitenciar le-a dorit, iar bătăuşii nu au fost de acord. A urmat o bătaie cruntă, în urma căreia cei doi bărbaţi agresaţi au ajuns la spital.

Citeşte şi: (VIDEO) Șase bărbaţi, reţinuţi după bătaia dintr-un bar din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS