22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr de 18 ani, judecat pentru violarea unei femei de 59 de ani

Tânăr de 18 ani, judecat pentru violarea unei femei de 59 de ani

Procurorii din Segarcea a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr de 18 ani, din comuna Gighera, acuzat de comiterea infracţiunii de viol. Potrivit poliţiştilor doljeni, în seara zilei de 21 mai, suspectul ar fi violat o femeie de 59 de ani, din localitate.

Poliţiştii doljeni au explicat că violul a fost sesizat de nepotul victimei, un tânăr de 19 ani.

„În seara zilei de 21 mai, ora 20:29, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, din comuna Gighera, cu privire la faptul că mătuşa sa, în vârstă de 59 de ani, ar fi fost violată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au stabilit că, în jurul orei 20.00, un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, au precizat poliţiştii.

Pe 23 mai, tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de Judecătoria Segarcea.

Judecat pentru violarea unei femei de 59 de ani

Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit de instanţă pe 18 iunie şi 14 iulie. Ultima hotărâre a instanţei, prin care s-a dispus menţinerea arestului preventiv faţă de tânărul de 18 ani, nu a fost conetstată de acesta din urmă. Între timp, inculpatul a fost deferit justiţiei, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de viol. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Segarcea, urmând să intre în procedură de cameră preliminară.

Citeşte şi: Craioveanul care şi-a ucis şi îngropat fosta soţie, condamnat definitiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS