21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOlguţa Vasilescu, despre criminalul din Botanică: „Un psihopat, un criminal în serie. A dat de 20 de ori cu cuţitul“

Olguţa Vasilescu, despre criminalul din Botanică: „Un psihopat, un criminal în serie. A dat de 20 de ori cu cuţitul“

-

Olguţa Vasilescu s-a dezlănţuit verbal asupra criminalului de 17 de ani din Grădina Botanică în cadrul şedinţei de consiliu care s-a finalizat în urmă cu puţin timp.

„Este un psihopat, un criminal în serie (…) A premeditat această crimă. Am văzut tot felul de speculaţii că se cunoşteau, am văzut că victimele sunt vinovate, tot felul de scenarii şi nebunii. Nu, nu se cunoşteau. A venit special să omoare pe cineva. Vă daţi seama cât sânge rece a avut dacă la câteva secunde după ce a trecut de echipajul de poliţie locală a dat de 20 de ori cu cuţitul într-o persoană?! Aici nu putem vorbi decât despre un psihopat“, a declarat Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu: „Ce a făcut psihologul şcolar?“

Primarul a pus tunurile pe psihologul de la Colegiul Militar Tudor Vladimirescu, cel care ar fi trebuit să vadă problemele psihice ale elevului criminal. „Eu mă întreb ce a făcut psihologul şcolar, pentru că elevul a dat teste psihologice anual. Înţeleg, mai mult, că psihologul a avut ceva discuţii cu personajul, că şi-a dat seama că este ceva în neregulă. De ce nu l-a trimis la un psihiatru, ca să primească tratament adecvat?“, s-a întrebat Olguţa Vasilescu.

Olguţa V.: „Craiova nu e un oraş mai nesigur decât Timişoara sau Bucureşti“

Legat de siguranţa din Craiova, primarul nu a spus că oraşul este sigur, ci că „nu este mai nesigur decât Timişoara sau Bucureşti“. Olguţa a dat şi o veste bună. Tânărul de 19 ani înjunghiat de criminal este într-o stare mult mai bună. Detalii, în Gazeta de Sud de mâine.

CITEŞTE ŞI: Cum a fost posibilă crima din Grădina Botanică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un ospătar i-a servit unei femei detergent în loc...

O femeie a trăit un adevărat şoc la un...

ȘTIRI GdS