12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCând va fi înmormântată adolescenta ucisă în Grădina Botanică

Când va fi înmormântată adolescenta ucisă în Grădina Botanică

Azi fost anunţată data înmormântării adolescentei ucise marţi în Grădina Botanică din Craiova. Familia a făcut publice, pe o reţea de socializare, ziua şi ora la care Melis va fi condusă pe ultimul drum.

„Melis, mica noastră stea strălucitoare!
Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoştinţă că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei şi curajoasei noastre Melis.
Serviciul religios se va desfăşura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă, 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.
Melis a fost un dar nepreţuit, o prezenţă specială în vieţile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea şi zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simţim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.
Să ne unim forţele într-un adio plin de iubire şi recunoştinţă. Să o înconjurăm cu energie pozitivă in timp ce âi urăm drum lin şi pace vesnică“, a scris mama Melisei pe contul său de socializare.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu, despre criminalul din Botanică: „Un psihopat, un criminal în serie. A dat de 20 de ori cu cuţitul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS