12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbați din Motru, arestați pentru operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Bărbați din Motru, arestați pentru operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Doi bărbați, din municipiul Motru, Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată, au fost arestați.

Cei doi bănuiți au fost depistați în flagrant delict, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru și Postului de Poliție Cătunele, în timp ce transportau, cu un autoturism produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, s-a reținut că, începând cu anul 2019 și până în prezent, cei doi bărbați ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Gorj și Mehedinți. Acestea erau vândute cu sume cuprinse între 25 și 300 lei.

Pe 26 iunie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi bănuiți. Pe 27 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Gorj și a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un tânăr cu permisul suspendat a provocat un accident şi a minţit că nu el era la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS