9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSe strâng bani pentru refacerea casei arse la Tismana

Se strâng bani pentru refacerea casei arse la Tismana

Autoritățile din Tismana, Gorj, au inițiat o campanie de strânegere de fonduri pentru refacerea casei arse miercuri într-un incendiu, în satul Gornovița. Locuința aparține familiei Anișoara Blendea.

„De astăzi voi demara o campanie de strângere de fonduri pentru familia doamnei Blendea Anișoara din orașul Tismana, sat Gornovița.

În incendiul care a avut loc aseară la locuința doamnei Blendea a ars integral acoperișul casei și de aceea vă rog, dragi oameni cu suflet bun, să fim uniți și să contribuim fiecare cu o sumă de bani, cât de mică, să putem ajuta la refacerea acestei locuințe.

Vă mulțumesc mult de ajutor și de implicare, iar cine dorește să doneze poate să mă contacteze la numărul de telefon 0740 37 22 86, la recepția Pensiunii PLAIUL CASTANILOR, la domnul profesor JERCA – se află în vecinătatea locuinței arse sau la secretariatul Primăriei orașului Tismana, iar listele cu donațiile și banii strânși, dar și numele donatorilor vor fi predate proprietarilor locuinței arse”, potrivit primarului din Tismana, Petre Remetea.

Citeşte şi: CEO cumpără mașini noi prin Programul „Rabla”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS