16.7 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat reținut la Novaci pentru înșelăciune cu peleți

Bărbat reținut la Novaci pentru înșelăciune cu peleți

Bărbat reținut la Novaci. Un tânăr din Ilfov a fost reținut la Novaci, în Gorj, pentru înșelăciune cu peleți.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din comuna Balotești, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Un cetățean, de 30 de ani, din orașul Novaci, a găsit pe internet un anunț în care se ofereau spre vânzare peleți. Bărbatul a luat legătura cu vânzătorul, stabilind că va achiziționa cantitatea de 24 de tone peleți, în valoare de 37.439 lei.

Bărbat reținut la Novaci

Vânzătorul a perceput suma de 11.439 lei avans, cu promisiunea că va trimite cumpărătorului întreaga cantitate de peleți, însă după încasarea avansului nu a mai putut fi contactat.

Pentru a convinge victima de realitatea demersurilor sale, bărbatul a pretins că este reprezentantul unei societăți comerciale din județul Cluj, care are ca obiect de activitate vânzarea de peleți.

Poliția continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.

Citeşte şi: O femeie a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS