16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia

O femeie a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia

O femeie a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia. Femeia a fost găsită de un gropar care i-a auzit strigătele de ajutor, informează Antena3.

Femeia, de 36 de ani, fusese îngropată din răzbunare în interiorul unui mormânt din cimitirul municipal din orașul Visconde do Rio Branco, în zona forestieră Minas Gerais, din Brazilia.

„Ea a numit doi suspecți. În acest moment, atât Poliția Civilă, cât și Poliția Militară îi caută pe cei doi în vederea arestării”, a declarat Diego Candian Alves, din cadrul Secției Regionale de Poliție Civilă din Ubá.

O femeie a fost îngropată de vie

Femeia le-a spus agenților că a ascuns droguri și arme pentru agresorii săi, însă acestea au fost furate înainte ca bărbaţii să le poată găsi. Ea a povestit că doi bărbați cu glugă au pătruns în casa ei și au agresat-o, apoi au dus-o la cimitir, unde au îngropat-o de vie. Soţul ei se afla împreună cu ea în momentul incidentului, dar a reușit să scape.

Încă nu se ştie cât timp a stat femeia în mormânt. Un gropar a auzit strigătele ei de ajutor şi a alertat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe femeie în viață, cu mai multe răni la cap.

Citeşte şi: Şofer rănit după ce s-a ciocnit cu un autocar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS