13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEnrique Iglesias vine la Craiova. IntenCity a anunţat primii artişti de la festival

Enrique Iglesias vine la Craiova. IntenCity a anunţat primii artişti de la festival

IntenCity Craiova a anunţat, miercuri, primii artişti care vor urca pe scena festivalului organizat între 30 iunie şi 2 iulie. Cap de afiş este cântăreţul de origine spaniolă Enrique Iglesias.

O noutate anunţată de organizatorii festivalul este aceea că spectacolele se vor desfăşura pe două scene. Acestea vor fi amenajate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și Sala Polivalentă. Pe lângă celebrul Enrique Iglesias, pe scena principală din Stadionul Ion Oblemenco vor mai urca Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap! și Subcarpați. Line-up-ul festivalului urmează să fie completat, în perioada următoare, de alți artiști. Ţinând cont de profilul tuturor artiştilor anunţaţi până acum, se conturează trei seri ce vor avea ca tematică muzică latino, hip-hop, electronică şi muzica anilor 1990.

Cine cântă la Sala Polivalentă

Potrivit organizatorilor, spre deosebire de ediția trecută, în acest an la Festivalul IntenCity va fi amenajată o scenă și în cadrul Sălii Polivalente. Aceasta va fi animată de show-urile unor artişti precum: Sigma DJ Set, Killa Fonic, Yaya, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet, Nane, Argatu’, Bad&Boujee, Basska, Bvcovia, Mr Flexxx, DJ Sauce, Marko Glass, NotSoCommon DJ, Dodo, Malagamba, Mindcage și mulți alții. „Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să reunească în cadrul festivalului, încă de la prima ediție, o varietate de genuri și influențe muzicale, aducând împreună muzica de ieri, de azi și de mâine. Zona adiacentă celor două scene va fi animată de alte evenimente și activități destinate participanților la festival“, au transmis reprezentanţii festivalului.

Cât costă abonamentele

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity pot fi achiziționate online de pe https://iticket.ro/event/intencity. Acestea se pot găsi şi la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă. Abonamentele au prețuri speciale până pe 14 aprilie. În acest moment, se pot cumpăra doar două tipuri de abonamente. Motivul este acela că nu se ştie programul exact al celor trei zile de festival. Astfel, există un abonament general, valabil pentru toate cele trei zile, al cărui preţ este de 350 de lei. De asemenea, este pus în vânzare şi un abonament de tip VIP, al cărui preţ este de 800 de lei.

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Citeşte şi: Zi istorică pentru Craiova! Primele tramvaie noi intră în circulaţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS