16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCasa Băniei, iluminată în roșu cu ocazia Zilei Europene a numărului de urgență 112

Casa Băniei, iluminată în roșu cu ocazia Zilei Europene a numărului de urgență 112

Casa Băniei din Craiova a fost iluminată în roșu, aseară, cu ocazia Zilei Europene a numărului de urgență 112.

Peste 60 de sedii ale autorităților publice centrale și locale, instituții de cultură și obiective turistice, precum și clădiri ale unor companii private, din București și din țară, au fost iluminate aseară, într-un mesaj de unitate prin care s-a dorit sublinierea importanței Serviciului de urgență și a apelării responsabile a numărului unic 112.

„Serviciul de Telecomunicații Speciale și partenerii care s-au alăturat acestui demers de responsabilitate marchează Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112 și aduc, astfel, în atenția opiniei publice că este esențial să sunăm la 112 doar în situații urgente, în care sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul“, se arată într-un comunicat al STS. 68 de obiective, inclusiv turnul de comunicații al STS, au fost iluminate în roșu – culoare reprezentativă a Serviciului de urgență 112.

Casa Băniei din Craiova a fost iluminată în roșu, aseară, cu ocazia Zilei Europene a numărului de urgență 112

Din Craiova, Casa Băniei din cadrul Muzeului Olteniei, instituție subordonată Consiliului Județean Dolj, a fost iluminată în roșu. „Instituția noastră se alătură câtorva zeci de clădiri emblematice din țară care au fost iluminate în acest fel pentru a sublinia importanța apelării responsabile a numărului de urgență“, a afirmat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS