19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj: La volan cu o alcoolemie de 1.67 mg/l

Dolj: La volan cu o alcoolemie de 1.67 mg/l

Un bărbat de 40 de ani a fost depistat de polițiștii doljeni conducând cu o alcoolemie de 1.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de 24 decembrie, ora 17.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Ostroveni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 551 B, din localitate. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, informează IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, în autoturism a mai fost legitimată o femeie, din aceeași localitate, bănuită că i-ar fi încredințat bărbatului autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS