32.8 C
Craiova
duminică, 14 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOrganizația PNL Craiova și-a ales un nou președinte

Organizația PNL Craiova și-a ales un nou președinte

Organizația municipală PNL Craiova și-a ales noul președinte, în cadrul ședinţei Comitetului de Coordonare Local al PNL Craiova, care a avut loc joi, cu participarea a 312 delegați.

La evenimentul desfășurat la Ramada Plaza, alături de liberalii craioveni s-au aflat președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, și deputatul Gigel Știrbu – vicepreședinte regional PNL.

În urma votului exprimat de cei prezenți deputatul Nicolae Giugea a fost ales în funcția de președinte al PNL Craiova.

PNL, în opoziție cu administrația PSD a Craiovei

În cadrul ședinței, cei prezenți au subliniat faptul că, pe plan local, PNL este în opoziție față de actuala administrație PSD a orașului.

”Proiectele pe care actuala adminstrație PSD a Craiovei le derulează nu au nicio legătură cu interesul public, ci doar cu bunul plac al unei singure persoane. În plus, ceea ce este în totală contradicție cu principiile liberale, nimic nu este transparent, iar cheltuielile nu sunt niciodată aduse la cunoștința publicului. Este sarcina organizației Craiova a PNL să stabilească viitoarea strategie pentru a contracara această situație”, a declarat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj.

”Putem spune că de aici plecăm în competiția din 2024, iar din ceea ce văd astăzi aici, clar aveți o organizație foarte puternică și, în mod sigur, puteți da viitorul primar al Craiovei în 2024”, a spus Gigel Știrbu, vicepreședinte regional PNL.

”Craiova este singurul mare oraș al României pe care PSD-ul nu l-a pierdut. Încă. PSD-ul conduce Oltenia de 30 de ani și rezultatele se văd. Craiova este singurul mare oraș care se depopulează.

Noi, liberalii, ne propunem să dezvoltăm orașul, să atragem investitori capabili să creeze locuri de muncă bine plătite care să îi facă pe craioveni să nu mai plece“, a declarat noul președinte al PNL Craiova, Nicolae Giugea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS