11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO maşină condusă de un minor a lovit un autobuz în Pleniţa

O maşină condusă de un minor a lovit un autobuz în Pleniţa

Dosar penal întocmit de poliţiştii doljeni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere fără permis.

Poliţiştii Secției 7 Rurală Plenița au fost sesizaţi, aseară, prin apel 112, de un bărbat de 28 de ani, din Plenița, cu privire la faptul că, pe strada Pieței, din localitate, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pleniţa, i-ar fi încredinţat un autoturism pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său minor, de 9 ani, din aceeaşi localitate. La intersecţia străzilor Pieţei şi Stadionului, din Pleniţa, a executat manevra de întoarcere, acroşând un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.
Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS