12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPensionar pedofil din Craiova, reţinut! Îşi arăta organele sexuale unor micuţi

Pensionar pedofil din Craiova, reţinut! Îşi arăta organele sexuale unor micuţi

Caz şocant la Craiova! Un pensionar de pe strada Gârleşti din Craiova a fost reţinut de poliţişti, după ce părinţii unor copii de 5 şi 6 ani şi-au dat seama că bărbatul îi agresa sexual pe micuţi.

„În ziua de 19 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 63 de ani, din Municipiul Craiova. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptelor. Au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală“, au declarat poliţiştii.

Bărbatul le arăta organele sexuale copiilor

Modul în care a procedat bărbatul este şocant. Acesta îi ademenea pe copii în curtea locuinţei sale, fiind vecini, apoi începea să se joace cu ei şi să le arate organele sexuale. „ În fapt, la data de 4 iulie, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă. De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai, victimă fiind o minoră de 6 ani, din Craiova.

Pensionarul pedofil a avut mai multe victime

Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului curent, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă“, au mai precizat poliţiştii doljeni.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Se pare că bărbatul a fost descoperit după ce copiii abuzaţi începuseră să se joace astfel de jocuri şi atunci când ajungeau acasă, părinţii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi au început să îi chestioneze până ce copiii au spus unde au văzut astfel de lucruri.

Citeşte şi: Stradă din zona centrală a Craiovei, fără canalizare şi asfalt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS