13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMesaje emoţionante pentru Radu, fiul primarului din Amărăştii de Jos, înecat în Lefkada

Mesaje emoţionante pentru Radu, fiul primarului din Amărăştii de Jos, înecat în Lefkada

Destinul întregii familii a primarului din Amărăştii de Jos, Constantin Dinu, a fost zguduit din temelii de moartea fiului acestuia, Radu Dinu, la vârsta de doar 25 de ani. Vacanţa din Grecia, pe care Radu o aşteptase foarte mult, i-a adus sfârşitul. Prietenii îl plâng şi vorbesc la superlativ despre tânăr.

Fotografiile pe care Radu le publica pe reţelele sociale stau mărturie că tânărul iubea sportul şi îl practica de câte ori avea ocazia. Ironia soţii a făcut ca un tânăr puternic şi foarte sportiv să fie înghiţit de apele din Grecia, în zona plajei Mylos din Lefkada. Acesta a ajuns în Lefkada (Grecia) duminică, alături de mai mulţi prieteni şi de iubita sa. Chiar în ziua în care ar fi trebuit să înceapă vacanţa, s-a întâmplat marea tragedie. Încântat de apa extraordinar de frumoasă din zona Mylos şi fiind iubitor de înot, Radu s-a aventurat în largul mării, chiar dacă valurile erau violente, aşa cum au povestit prietenii săi, sub ochii cărora acesta a fost înghiţit de ape.

Părinţii au plecat să îl caute

Prietenii lui Radu au dat alarma imediat după ce el nu a mai reuşit să iasă din apă. Au anunţat autorităţile şi au postat mesaje pe mai multe grupuri de Facebook legate de Grecia, prin care cereau ajutorul oricui pentru găsirea lui Radu. Toată lumea spera într-o minune, cu toţii se gândeau că poate a reuşit, cumva, să se agaţe de ceva şi să iasă din mare. Părinţii lui Radu, Constantin Dinu şi soţia, au plecat de urgenţă în Grecia, disperaţi să îşi găsească fiul. Autorităţile l-au căutat zilnic. Din păcate, abia joi după-amiază, autorităţile au anunţat că trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit în largul coastelor insulei.

Prietenii deplâng dispariţia lui Radu

Radu era iubit şi apreciat de oamenii din jurul său. Mulţi dintre ei au aflat din mass-media sau de pe Facebook că Radu a pierit în apele din Grecia şi au fost şocaţi. Pe pagina de Facebook a tânărului au început să curgă mesajele pline de regret ale prietenilor acestuia. „Îmi este imposibil să accept că scriu aceste rânduri! Îți mulțumesc pentru tot prieten drag, OM BUN și altruist, sursă de inspirație și motivație în multe planuri (sportiv, alimentar, emoțional, stil de viață, drumeții etc.). Rămân cu tot ce am învățat de la tine și amintirea întâlnirii întâmplătoare chiar în ziua dinaintea plecării în vacanță, fericit și entuziasmat pentru prima ta vacanță în Grecia. Mulțumiri, respect și lumină veșnică!“, a scris o prietenă a acestuia.

Un fost coleg al tânărului spune că este şocat de dispariţia fulgerătoare a tânărului. „Este foarte dureros pentru un părinte să-şi piardă copilul la o vârstă aşa fragedă. Eu am aflat vestea prin intermediul rețelelor de socializare şi am rămas șocat. Parcă ieri eram colegi de clasă, iar astăzi…nu mai este. Rămân în urmă amintirile…Odihnă veșnică, Dinu Radu! Iar noi, cei tineri, ar trebui să învăţăm ceva din toate acestea“, a spus acesta.
„Vei rămâne mereu o amintire frumoasă pentru mine, Radu! Vineri, 8 iulie, va rămâne o zi specială pentru mine. Ultima noastră alergare împreună. Odihnă veşnică, copil minunat!“, a scris o altă prietenă.

Radu era singurul copil al primarului din Amărăştii de Jos, Constantin Dinu.

Citeşte şi: Un minor a dispărut din comuna Călărași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS