24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopiii, invitați pe 1 Iunie la Ziua Porților Deschise de la Serele RADPFL Craiova

Copiii, invitați pe 1 Iunie la Ziua Porților Deschise de la Serele RADPFL Craiova

Pentru ziua de 1 Iunie, Primăria Municipiului Craiova și RAADPFL pregătesc o serie de surprize pentru copii! Florile, animalele și dulciurile sunt ingredientele de bază oferite cu prilejul evenimentului Ziua Porților Deschise la Serele RAADPFL, precum și la Grădina Zoologică din Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova, în intervalul orar 09.00-13.00.

Cei mici vor putea să descopere etapele plantării unei flori, de la stadiul de sămânță și până la înflorire, iar la Grădina Zoologică vor avea posibilitatea să hrănească maimuțele și să afle de la reprezentanții grădinii povestea animalelor pe care le au în îngrijire.

De asemenea, au fost invitați, pentru a aduce copiilor zâmbete, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, care vor prezenta un spectacol interactiv. Acesta este programat în intervalul orar 11.00-12.00 și se va desfășura la Zoofetărie (lângă țarcul maimuțelor).

Zoofetăria este noul spațiu deschis în incinta Grădinii Zoologice, o cofetărie cu totul specială în care se comercializează produse de patiserie, realizate în formă de animale.

Pe parcursul evenimentului, cei prezenți pot participa la o serie de concursuri. Surprize dulci vor fi oferite cu ajutorul sponsorilor evenimentului: Cofetăria Aida, I Love Cakes, Coliseum, Pepsi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS