10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe schimbă mobilierul la SJU Craiova. Paturile şi noptierele aveau peste 40 de ani

Se schimbă mobilierul la SJU Craiova. Paturile şi noptierele aveau peste 40 de ani

Se schimbă mobilierul la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova. Pacienţii vor scăpa, în sfârşit, de paturile şi noptierele din fier, vechi de peste 40 de ani. De fapt, acestea erau de aceeaşi vârstă cu spitalul.

Investiţia se va face de către Consiliul Judeţean (CJ) Dolj, din bugetul propriu al judeţului. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

„Aproximativ 1.000 de piese de mobilier ale SCJU Craiova, vechi de peste 40 de ani, vor fi înlocuite. Este vorba de aproape 700 de paturi și 300 de noptiere metalice din saloanele și rezervele unității medicale, care vor fi înlocuite cu mobilier modern, conform normelor medicale. Întreaga valoare a achiziției va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, ca parte a investițiilor permanente pe care le direcționăm către sistemul județean de sănătate. Politica noastră presupune alocări importante de fonduri pentru obiective de interes medical, fie că este vorba de reparații, modernizări sau achiziții de dotări“, este mesajul postat de Cosmin Vasile, pe pagina sa de socializare.

Bugetul din acest an al Consiliului Județean Dolj pentru capitolul Sănătate depășește 12 milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS