21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMai multe cartiere din Craiova rămân vineri fără apă

Mai multe cartiere din Craiova rămân vineri fără apă

     Mai multe cartiere din Craiova rămân vineri fără apă la robinet. Vor fi afectați de oprire utilizatorii din cartierele Popoveni, Romanești (de la Parc până la ieșirea din Craiova), 1 Mai (de la str. Dimitrie Gerota până la ieșirea din Craiova) și perimetrul cuprins între străzile Siretului, Progresului, Alexandria, Tismana, Poienii, Râului, Popoveni, Moldova, Muntenia și Siretului

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în municipiul Craiova, vineri, 08.04.2022, în intervalul orar 11.00 – 16.00, în vederea înlocuirii unui compensator la conducta de apă, în zona N. Romanescu – ICIL.

CAO sistează furnizarea apei
CAO sistează furnizarea

Totodată, Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului. Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS