20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpitalul CF Craiova cumpără un tomograf performant

Spitalul CF Craiova cumpără un tomograf performant

Spitalul Clinic Căi Ferate (CF) Craiova a demarat procedura de achiziţie a unui computer tomograf performant.

Licitaţia privind furnizarea unui computer tomograf 32 slice-uri cu staţie de post procesare, la pachet cu instalarea, punerea în funcţiune şi instruirea personalului, a fost publicată, joi, în sistemul electronic, unitatea medicală aşteptând oferte până la data de 26 aprilie. „Obiectul contractului este dat de necesitatea autorităţii contractante de a achiziţiona un echipament performant computer tomograf 32 slice-uri cu staţie de post procesare, pentru investigaţie, diagnostic şi o atitudine terapeutică adecvată pacienţilor din secţile Spitalului Clinic CF Craiova, precum şi în vederea dotării laboratorului de radiologie şi imagistică medicală, cu scopul modernizării şi îmbunătăţirii serviciilor oferite“, se arată în anunţul de participare la licitaţie.

Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 905.042 lei, fără TVA. Preţul contează în procent de 50% în alegerea ofertei câştigătoare, ceilalţi 50% de care se va ţine cont reprezentând carcateristicile tehnice şi de performanţă ale aparatului. Furnizorul trebuie să asigure o garanţie de 12 luni, de la punerea în funcţiune a computerului tomograf. De asemenea, furnizorul este obligat să ofere service şi piese de schimb, contra cost, pentru o perioadă de 8 ani, după expirarea perioadei de garanţie.

Timpul maxim de răspuns pentru service în perioada de garanţie şi postgaranţie este de 48 de ore din momentul solicitării. Totodată, producătorul trebuie să ofere piese de schimb şi consumabile pentru cel puţin opt ani de la data livrării produsului.

Se reiau internările la Spitalul CF Craiova

Până când Spitalul Clinic Căi Ferate Craiova va achiziţiona noul tomograf, unitatea medicală anunţă că începând de luni, 21 martie, Ambulatoriul integrat va funcţiona în totalitate non COVID-19. Tot de luni se vor relua şi internările continue pentru secţia Medicină Internă – compartimentele Cardiologie, Gastroenterologie, Reumatologie şi Recuperare Medială.

De asemenea, se reiau şi intervenţiile chirurgicale pentru secţia Chirurgie Generală – compartimentele Ortopedie şi Oftalmologie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS