7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe reiau zborurile din Craiova către Paris, Barcelona şi Bruxelles

Se reiau zborurile din Craiova către Paris, Barcelona şi Bruxelles

De pe Aeroportul Internaţional Craiova se va putea zbura, din nou, către Paris, Barcelona şi Bruxelles. Asta după ce a doua aeronavă Wizz Air va revenit, de luna viitoare, pe aeroportul din Bănie.

Anunţul a fost făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile. „Revine a doua aeronavă Wizz Air pe Aeroportul din Craiova. Operatorul aerian ne-a anunțat că, din această primăvară, se vor relua zborurile din Craiova către aeroporturile Paris Beauvais, Barcelona și Bruxelles Charleroi. Toate vor fi operate cu noua aeronavă ce va ajunge la începutul lunii viitoare la baza din Craiova.

Totodată, începând cu 11 aprilie, va crește frecvența unor zboruri de pe rutele deja existente. Ne bucurăm că investițiile noastre și gradul ridicat de interes al cetățenilor cresc atractivitatea companiilor aeriene pentru Aeroportul Internațional Craiova“, a anunţat Cosmin Vasile, pe pagina sa de socializare.

Remintim că de pe Aeroportul Internațional Craiova se va putea decola în acest an spre nu mai puțin de nouă destinații de vacanță, în țări precum Egipt, Grecia, Turcia și Tunisia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS