6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărire ca în filme pe fondul de vânătoare Bucovăț

Urmărire ca în filme pe fondul de vânătoare Bucovăț

Urmărire ca în filme pe fondul de vânătoare 54 Bucovăț. Paznicul ar fi fost agresat, suspecții s-au răsturnat cu mașina de teren și au părăsit locul, pe jos.

Conform datelor oferite de IPJ Dolj, în noaptea de 7/8 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Bucovăț au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat de 49 de ani, privire la faptul că, în timp ce efectua serviciul de pază de vânătoare, în extravilanul comunei Bucovăț, sat Palilula, în zona Călugăru, pe fondul de vânătoare 54 Bucovăț a depistat două persoane la braconaj, care erau însoțite de doi caini rasa ogar.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, care, din declarațiile apelantului, au stabilit că, în extravilanul satului Palilula, în zona Călugăru, acesta ar fi depistat două persoane, care erau însoțite de doi caini rasa ogar. Persoanele în cauză ar fi încercat să părăsească fondul de vânătoare cu un autoturism de teren, iar bărbatul a pornit în urmărirea acestora. Urmărirea s-a finalizat în momentul în care autoturismul în care se aflau cele două persoane s-a răsturnat.

Urmărire ca în filme pe fondul de vânătoare Bucovăț. S-a lăsat cu dosar penal pentru ultraj și braconaj cinegetic

Potrivit IPJ Dolj, paznicul de vânătoare a recunoscut doi bărbați, ambii de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos. Ulterior, între cei trei a izbucnit un conflict verbal, în timpul căruia unul dintre bărbații de 40 de ani l-ar fi lovit cu pumnul, în zona feței, pe paznicul de vânătoare apoi ar fi părăsit zona, abandonând autoturismul care se răsturnase.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și braconaj cinegetic. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și luării măsurilor care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS