11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr cercetat după ce a plecat cu mașina tatălui, fără a avea permis

Tânăr cercetat după ce a plecat cu mașina tatălui, fără a avea permis

Un tânăr din Dolj este cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință.

Potrivit IPJ Dolj, noaptea trecută polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ561, pe raza comunei Daneți, au depistat, în trafic, un tânăr de 23 ani, din Amărăștii de Jos, sat Ocolna, care conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, tânărul ar fi sustras autoturismul, care este deținut de tatăl acestuia, în scopul de a-l conduce pe drumurile publice de pe raza localităților Ocolna-Amaraștii de Jos-Dobrotești-Daneți, fără acordul tatălui său.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS