2.3 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr băut și cu permisul suspendat, oprit după ce a fost urmărit în trafic

Tânăr băut și cu permisul suspendat, oprit după ce a fost urmărit în trafic

Un tânăr din Craiova a fost prins de polițiști conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat.

Conform IPJ Dolj, în noaptea de 7/8 ianuarie, polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Fraţii Goleşti, din Craiova. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului polițiștilor, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care s-a finalizat pe strada Pictor Ion Negulici, unde, conducătorul auto a coborât din autoturism cu intenţia de a se sustrage, însă a fost prins şi imobilizat de către echipajul de poliţie. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr, de 21 de ani, din Craiova. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieşit că, tânărul are dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS