11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentEveniment privat cu 20 de persoane, toate cu certificat verde, întrerupt de polițiști

Eveniment privat cu 20 de persoane, toate cu certificat verde, întrerupt de polițiști

Un eveniment privat cu 20 de persoane, toate cu certificat verde, a fost întrerupt de polițiștii din Slatina.

Potrivit IPJ Olt, în data de 8 ianuarie, ora 23:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local din localitate, este organizat un eveniment privat, nefiind respectate prevederile Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 1 din 05 ianuarie 2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, prin care evenimentele private sunt interzise.

Astfel, cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că în incinta localului respectiv se desfășura un eveniment privat, în acel moment, cu aproximativ 20 de persoane, care dețineau certificat verde. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, iar participanții au părăsit localul.

Polițiștii amintesc faptul că evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea), dar și activitatea în baruri, cluburi sau discoteci, sunt interzise pe perioada stării de alertă, în conformitate cu prevederile în domeniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gabi Ruse, fără prea multe şanse în duelul cu...

Gabriela Ruse (24 ani, 52 WTA), cea de-a doua...

ȘTIRI GdS