15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârgu Jiu: Donație pentru funcționarea taxiului gratuit pentru persoanele cu dizabilități

Târgu Jiu: Donație pentru funcționarea taxiului gratuit pentru persoanele cu dizabilități

Asociația din Târgu Jiu care gestionează singurul serviciu taxi din Gorj care funcționează gratuit pentru persoanele cu dizabilități a beneficiat de o donație pentru continuarea actvității.

Este vorba de anvelope de iarnă, care sunt obligatorii în perioadele în care drumurile sunt acoperite cu zăpadă sau gheață.

Donația a fost făcută de Ana Maria Caralicea, întreprinzător din comuna Polovragi.

Taxiul gratuit pentru persoanele cu dizabilități funcționează în municipal Târgu Jiu și a fost înființat cu fonduri europene.

„Doamna Ana Maria Caralicea, din localitatea Polovragi, județul Gorj, căreia îi mulțumesc, a venit în spijinul proiectului nostru – Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități, asigurându-se că mașina care este pusă la dispoziția acestor persoane are și cauciucuri de iarnă.

Intrasem în luna decembrie fără ca mașina să fie echipată corespunzător pentru a parcurge zilnic mulți kilometri prin oraș, de la adrese de domiciliu la diferite puncte de interes pentru prietenii noștri care au o dizabilitate și se deplasează cu mare dificultate.

A fost ajutorul oferit la momentul potrivit. Sunt recunoscător pentru un astfel de gest oferit necondiționat”, a declarat Daniel Andrei, ințiatorul proiectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS