17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSuporter de la meciul FCU – „U“ Craiova, mort după ce a fost dus la spital

Suporter de la meciul FCU – „U“ Craiova, mort după ce a fost dus la spital

Un suporter care se afla la meciul dintre echipele FCU – „U“ Craiova, care a avut loc aseară, a murit după ce i s-a făcut rău în timpul evenimentului sportiv. Bărbatul de 57 de ani a început să se simtă rău, iar însoţitoii săi au chemat ambulanţa. Acesta a fost preluat de medici, însă la spital a decedat.

„Ieri seară, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi telefonic de reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a decedat un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin. Acesta fusese transportat cu o ambulanţă S.M.U.R.D. din proximitatea unui stadion din localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Când se va finaliz ancheta, va fi propusă o soluţie legală. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului“, au declarat repezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul era suporter al echipei FCU, iar reprezentanţii acesteia au publicat un mesaj de condoleaţe. „Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!“, a scris FCU pe Fcaebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS