1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljCoadă pentru vaccin, la Sala Polivalentă

Coadă pentru vaccin, la Sala Polivalentă

Astăzi a început vaccinarea cu a treia doză împotriva Coronavirusului. La centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova este coadă mare încă de dimineaţă. În jur de 30 de persoane stau constant la rând pentru a fi vaccinate.

Foarte mulţi dintre cei care vin pentru doza a treia de vaccin sunt bătrâni. Dar la rând nu se stă doar pentru a treia doză. Tinerii, în general aşteptau să se vaccineze pentru prima oară. Ei au fost provocaţi să se vaccineze din cauză că se cere certificatul verde de vaccin în multe locuri.

„Oamenii pot veni atât programaţi, cît şi fără programare. Noi suntem aici de la 08 dimineaţa până la ora 20.00. Am observat o creştere semnificativă a numărului persoanelor care vin să se vaccineze. Iar de azi, sunt destul de multe persoane care vin să se vaccineze a treia oară“, a declarat dr. Ahmat Alcuz.

Citeşte şi: Masca sub nas, sport local la Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Condamnaţi definitiv pentru profanare de cadavre

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins apelurile formulate de doi tineri de 19 ani, condamnaţi la câte 11 luni de închisoare cu executare pentru profanare de cadavre şi furt. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi că, în noiembrie 2020, a intrat în mormântul unei femei decedate în septembrie 2015, într-un accident rutier. Au sustras o sumă de bani, un inel şi mâna dreaptă a cadavrului.

ȘTIRI GdS