1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljCartierul craiovean Brazda lui Novac rămâne în această noapte fără apă

Cartierul craiovean Brazda lui Novac rămâne în această noapte fără apă

Craiovenii din cartierul Brazda lui Novac rămân în această noapte fără apă. Compania de Apă Oltenia a anunțat că sistează apa potabilă în intervalul 00.00 și 04.30, în vederea unei intervenții la armăturile unei conducte.

 În vederea unei intervenții la armăturile conductei cu diametrul de 500 mm care alimentează cu apă cartierul craiovean Brazda lui Novac, S.C. Compania de Apă Oltenia SA este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac. Pentru ca disconfortul creat utilizatorilor să fie cât mai mic, lucrarea se va executa în noaptea de 25/26 septembrie a.c., alimentarea cu apă fiind întreruptă între orele 00:00 și 04:30, se arată într-un comunicat CAO.

Operatorul atenționează utilizatorii de apă potabilă din zona menționată că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecFocusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe...

ȘTIRI GdS