11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean arestat după ce a fost prins cu bacnote false

Craiovean arestat după ce a fost prins cu bacnote false

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, vineri, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune, polițiștii găsind și indiponibilizând bancnote contrafăcute în valoare totală de peste 13.000 de euro.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Polițiștii au indisponibilizat bancnote contrafăcute în valoare totală de peste 13.000 de euro.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii specializați în combaterea falsului de monedă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași, a rezultat faptul că, în cursul acestui an, tânărul de 21 de ani ar fi indus în eroare o femeie din Filiași, căreia i-ar fi predat 10 bancnote contrafăcute din cupiura de 100 de euro, în schimbul unui telefon mobil.

În vederea probării activității infracționale desfășurate de cel în cauză, polițiștii au efectuat în cursul zilei de ieri 2 percheziții domiciliare în Craiova şi comuna Turburea, județul Gorj.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit telefonul în cauză, dar și mai multe bancnote contrafăcute, în valoare totală de 13.010 euro, bunurile respective fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Filiași, care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS