9.7 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorj: Tânărul care a ucis o fată de 19 ani cu 12 lovituri de cuțit, trimis în judecată

Gorj: Tânărul care a ucis o fată de 19 ani cu 12 lovituri de cuțit, trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a tânărului, de 21 de ani, care la jumătatea lunii iulie a ucis o fată în localitatea Cernădie, din comuna gorjeană Baia de Fier.

Potrivit anchetatorilor, victimei, în vârstă de 19 ani, i-au fost aplicate 12 lovituri de cuțit. Tânărul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 14 spre 15.07.2021, în jurul orelor 00.00, fiind animat de sentimente de gelozie cu privire la împrejurarea că victima M…, de sex feminin, în vârstă de 19 ani, cu care avusese în trecut o relaţie amoroasă, s-a întâlnit cu o altă persoană de sex masculin, a procedat la urmărirea, cu autoturismul marca BMW, pe raza localităţilor Polovragi şi Baia de Fier, a autoturismului marca BMW în care se aflau victima şi un martor, încercând să determine oprirea acestuia în trafic prin manevre de depăşire, semnale acustice şi luminoase.

Înarmat cu un briceag

În jurul orei 00.20, după oprirea autoturismului pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului, şi s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima.

Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia.

Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuinţa unei alte persoane.

Au sunat de mai multe ori la 112

Prin apelul la numărul de urgenţă 112 efectuat pe data de 15.07.2021, la ora 00.23, o persoană (martor) a sesizat faptul că, în comuna Baia de Fier, sat Cernădia, are loc un conflict, precizând faptul că un bărbat a coborât dintr-un autoturism marca BMW de culoare gri, fiind înarmat cu un cuţit, şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie.

Ulterior, la ora 00.26, aceeaşi persoană a revenit cu un alt apel la numărul de urgenţă 112, precizând faptul că respectiva femeia fusese înjunghiată.

„Prin apelul efectuat la aceeaşi dată, la ora 00.30, la numărul de urgenţă 112, altă persoană a sesizat aceleaşi aspecte, menţionând că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat. Urmare a apelurilor la numărul de urgenţă 112, un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Gorj – Poliţia Municipiului Târgu Jiu, Biroul de Ordine Publică, a intervenit la locuinţa respectivă, din municipiul Târgu Jiu, victima fiind găsită în interiorul autoturismului parcat în curtea locuinţei, pe bancheta din spate”, conform anchetatorilor.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Finalizarea proiectului „Achizitie de utilaje la SC SHOPPING JUNIOR...

SC SHOPPING JUNIOR SRL, în calitate de Beneficiar, anunță...

ȘTIRI GdS