24 C
Craiova
joi, 18 august, 2022
Știri de ultima orăLocalGorj: Procurorii anchetează scandalul cu nouă polițiști

Gorj: Procurorii anchetează scandalul cu nouă polițiști

Dosarul penal deschis în urma scandalului de duminică de la Cârbești, comuna Drăguțești, unde au intervenit nouă polițiști, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

În data de 5 septembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăguțești au fost solicitați să intervină la un conflict în familie care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cârbești. La fața locului s-au deplasat polițiști care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din satul Cârbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său, în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa, de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii veniseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză maşina, provocând mai multe avarii.

De asemenea, agresorul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului.

La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie și ultraj. În zonă au intervenit nouă polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS