12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) „Educaţie cu mătura“ marca Poliţia Locală Craiova

(VIDEO) „Educaţie cu mătura“ marca Poliţia Locală Craiova

Poliţia Locală Craiova face educaţie cu mătura. Nu vă gândiţi că îi aleargă cu mătura pe cei care încalcă legea sau actele normative locale în vigoare şi îi pedepseşte cu o bătaie zdravănă, ci doar le pune mătura în mână celor care fac mizerie pe domeniul public.

În cazul de faţă vorbim despre celebrele seminţe care sunt tocate în locurile publice. O femeie a simţit acest lucru pe pielea ei, după ce a fost surpinsă de camerele de luat vederi din Parcul „Nicolae Romanescu“ în timp ce arunca pe jos cojile de seminţe. S-a întâmplat în incinta locului de joacă.

#Educație_cu_mătură.A venit cu familia în Parcul Nicolae Romanescu, ca să mănânce semințe și să arunce cojile pe jos, în incinta locului de joacă.Amendă în valoare de 1.000 lei și măturatul mizeriei de pe domeniul public.Continuăm campania "Educație cu mătură".#poliția_locală_a_municipiului_Craiova#alături_și_pentru_cetățeni

Posted by Poliția Locală a Municipiului Craiova on Sunday, August 22, 2021

Femeia a fost pusă să măture mizeria şi s-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei pentru gestul său. Informaţia au fost postată, aseară, de Poliţia Locală Craiova pe pagina sa de socializare, la pachet cu imaginile care confirmă cele anunţate. „A venit cu familia în Parcul «Nicolae Romanescu» ca să mănânce semințe și să arunce cojile pe jos, în incinta locului de joacă. Amendă în valoare de 1.000 lei și măturatul mizeriei de pe domeniul public. Continuăm campania «Educație cu mătura»“, a fost mesajul postat de Poliţia Locală la imaginile cu o femeie care mătura cojile de seminţe din incinta locului de joacă.

„Educaţie cu mătura“ marca Poliţia Locală Craiova. Părinţi amendaţi pentru că fumau la locul de joacă

În urmă cu câteva zile, Poliţia Locală Craiova a postat pe Facebook mai multe imagini tot din incinta locului de joacă din Parcul „Nicolae Romanescu“, dar de data asta cu părinţi care fumau. Şi aceştia au fost amendaţi.

„Părinți ce vin cu copiii la locurile de joacă și fumează în incinta acestora. Prin gesturile lor afectează sănătatea propriilor copii, dar și a celorlalți micuți ce folosesc locurile de joacă. Locurile de joacă nu sunt restaurante, terase sau pub-uri. Să respectăm sănătatea copiilor. Depistați, identificați și sancționați de polițiștii locali“, a fost mesajul care a însoţit imaginile cu părinţii care fumau la locul de joacă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS