10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţia Locală a dat iama în comercianţii de produse second-hand

Poliţia Locală a dat iama în comercianţii de produse second-hand

Comercianţii de produse second-hand care îşi fac veacul în faţa Pieţei Centrale din Craiova au fost luaţi pe sus de poliţiştii locali.

Comercianţii au rămas fără marfă şi s-au ales şi cu amenzi în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare comerciant. Aceştia nu deţin acte de provenienţă pentru marfa pe care o vând într-un loc neautorizat. Poliţiştii au confiscat , încălţăminte, îmbrăcăminte, cosmetice şi bijuterii.

Produse second-hand
Produse second-hand

Așa ziși „comercianți” certați cu legea, oferă (aproape zilnic), spre vânzare produse second hand, la intrarea în Piață Centrală, produse pentru care nu dețin acte de proveniență și care sunt comercialiazate în locuri neautorizate.Vor avea loc acțiuni zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Comercial, în proxima vecinătate a pieţelor agroalimentare, pentru a elimina astfel de practici nelegale. Comercianţii riscă să li se confişte marfa şi amenzi în cuantum de 1.000 lei pentru fiecare „comerciant”.Astfel de acţiuni se vor desfășura zilnic”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS