10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu ce se mai laudă Primăria Craiova: reface marcajele rutiere

Cu ce se mai laudă Primăria Craiova: reface marcajele rutiere

Primăria Craiova a transformat, în ultimele zile, acţiunea de spălare a străzilor din municipiu, una normală până la urmă, într-un eveniment major, care îţi dă impresia că este vorba de ceva unic în ţară. Zeci de imagini cu astfel de acţiuni au invadat reţelele de socializare.

Municipalitatea a emis astăzi un comunicat prin care anunţă o altă acţiune „de amploare“: reface marcajele rutiere de pe străzile Craiovei. Din comunicatul care face parte din ciclul „cu ce se mai laudă Primăria Craiova“ aflăm că o suprafață de peste 32.000 mp de marcaje rutiere a fost aplicată, în ultimele luni, pe străzile din Craiova. „Este vorba de lucrări uzuale de refacere a marcajelor rutiere care se realizează, în permanență, de către RAADPFL Craiova, operatorul care deţine gestiunea directă pentru această activitate“, explică primăria.

Cu ce se laudă Primăria Craiova

„Din martie și până în prezent, a fost aplicată, în municipiul Craiova, o suprafață de 32.949 mp pe aproximativ 214 străzi, constând în marcaj pe treceri de pietoni și axial. Astfel, echipe ale regiei din subordinea Primăriei Craiova se ocupă zilnic de realizarea marcajelor rutiere în toate cartierele municipiului, prin materializarea liniilor de separare a fluxurilor de circulaţie pe partea carosabilă, prin materializarea spaţiilor interzise circulaţiei, a locurilor de oprire, cedarea trecerii, traversări pentru pietoni sau biciclişti etc. Refacerea marcajelor rutiere este o activitate constantă, realizată în toate zonele din municipiu, pe străzile care necesită acest lucru. În perioada imediat următoare, se va aplica și un marcaj termoplastic (covoare roșii) pentru trecerile de pietoni“, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.

Primăria Craiova a emis un comunicat prin care anunţă o altă acţiune „de amploare“: reface marcajele rutiere de pe străzile oraşului

Recent, RAADPFL Craiova a atribuit trei noi contracte subsecvente din acordul cadru privind furnizarea de vopsea pentru marcaj rutier (albă şi alte culori), a diluantului compatibil şi a microbilelor de sticlă reflective. Valoarea contractelor depăşeşte suma de 220.000 de lei. Acordul cadru are o valoare maximă totală de 439.844 de lei, fără TVA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS