10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Sancţiuni la foc automat

(VIDEO) Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Sancţiuni la foc automat

-

Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Dolj, B.D.N.E, Biroului Rutier Craiova, precum și din cadrul polițiilor orășenești și secțiilor de poliție rurale sub coordonarea unor polițiști din cadrul Direcției Rutiere și cu sprijinul unor polițiști rutieri din cadrul IPJ Mehedinți și IPJ Olt au desfășurat duminică, pe raza județului Dolj, o acțiune în sistem integrat, pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru creșterea gradului de siguranță rurieră pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Dolj, în doar două ore (între orele 12.00-14.00) polițiștii rutieri au aplicat 202 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, au reținut 27 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. Totodată a fost constatată și o infracțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Ce au depistat oamenii legii

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 53 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brestei, din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost aplicate sancţiuni la foc automat: 202 amenzi, în valoare de aproximativ 58.000 de lei.
Razie de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost aplicate sancţiuni la foc automat: 202 amenzi, în valoare de aproximativ 58.000 de lei.

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat de 36 de ani, din Filiași, care conducea un autoturism pe DN 6, pe raza localității Brădești, cu viteza de 131 km/h. Oamenii legii au mai depistat şi un bărbat de 37 de ani, din Târgu Jiu, care conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Ișalnița, cu viteza de 141 km/h. Cei în cauză au fost sancţionați contravenţional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 de lei iar ca măsură complementară le-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS